fbpx
 • Malins mat,  Vlogg

  Tutorial: Vegetarisk smörgåstårta

  Nu ska jag visa er ett riktigt enkelt recept på vegetarisk smörgåstårta. Så enkelt att du inte ens behöver några anvisningar!

  Bara kolla på min video-tutorial så fattar du grejjen.

  Stör mig att min rubrik i början ”hoppat ur lådan” efter uppladdning. Men efter dryga timmens väntan pallar jag inte göra om det, heh. Så ha lite överseende…

   

  Jag hoppas att ni gillar min nya stil med matvideo. Klippen är mycket längre än vanligt, alltså inte lika stressade som de här 1-minutsklippen på fb jag gjort i flera år nu.

  Jag har också lagt på voice over där jag berättar vad jag gör, steg för steg.

  Slog mig precis att denna video är bebisens Youtube-debut – hen ligger ju där i magen och myser! Haha.

  Ps. Receptet på det glutenfria smörgåstårtebrödet som jag visar upp i videon kommer att vara med i min nya e-bok LYCKAS MED GLUTENFRITT BRÖD. Den släpps i mars (vågar inte säga exakt datum) här på bloggen så håll ut!

   

 • Vlogg

  Ett vlogginlägg

  Kära vloggdabok…

  Idag är det dags för rubrik 6 i min bloggutmaning #30bloggämnen. En rubrik som kanske kräver en lite större insats än de andra rubrikerna, eller i alla fall kastar mången bloggare utanför sin comfort zone. Ett vlogginlägg!

  Tanken är att kickstarta en eventuell youtubekarriär.
  Med betoning på eventuell. 

  Så här gick det i alla fall för mig. Jag använde bara mobilen så det blev inte världsbäst bildkvalitet – men jag tycker att mobilkameran duger fint för en sådan här enkel snack-video. Jag drömmer dock om en egen go pro-kamera. Det skulle verkligen ta mitt vloggande till nästa nivå, ifall jag fortsätter.

  Skulle du vilja follow me around?

  Här nedan kan ni titta på vloggen! Ni kommer också till min youtubekanal som jag ska försöka använda mig litet mer av framöver. Prenumerera gärna så blir jag extra motiverad!

   

  #30bloggämnen

  1: Varför jag bloggar
  2: 10 saker du förmodligen inte visste om mig
  3: Min största förebild
  4: En måndagslista
  5: Ett snabbt hej
  6: Ett vlogginlägg