10 frågor och svar


Dagbok, Frågor och svar

Har du döpts efter någon? Malin i Saltkråkan lär ha varit en inspiration… Men jag vill minnas att mamma sagt att jag helt enkelt bara “såg ut som en Malin”. Det verkar också ha varit ett riktigt poppisnamn där i slutet av åttiotalet –  jag var inte ensam om mitt förnamn precis! Men jag gillar […]

28 juli, 2018

Läsarfråga: Vad kan man ersätta citron med?


Frågor och svar

Fråga: Jag hör till de multiallergiska och tål bland annat inte citrusfrukter. Vad anser du att man kan ersätta citron med i olika recept? Tilläggas kan att jag får svåra reaktioner av utländska äpplen, men inhemska klarar jag av, än så länge, är det väl bäst att tillägga. // Allergiker Svar: Gällande bakning och matlagning skulle jag i […]

30 maj, 2018

Svaren på bloggenkäten


Dagbok, Frågor och svar

Tack till er som svarade på min bloggenkät! Av erfarenhet vet jag hur hiskeligt svårt det är att få folk att svara på feedbackformulär- så jag får väl vara nöjd med mina 11 st. Speciellt eftersom jag inte lockade med något pris, eller så. Här kommer i alla fall svaren som kom in- och mina […]

17 maj, 2018

Tyck till om min blogg


Frågor och svar

Inspirerad av Kugges lyckade bloggenkätkampanj tog jag modet till mig att skapa en egen version. Till skillnad från kugge kan jag inte fresta med någon utlottning, men jag hoppas att ni ändå vill plita ner några svar! Av era goda hjärtan då. Haha! Eller för att bota kvällslig tristess i soffan, vad vet jag. Känner […]

7 maj, 2018

Om varför jag valt att äta glutenfritt


Frågor och svar

En surdegsbagare sa en gång; “för att orka baka glutenfritt behöver du nog vara tvingad till det”. En ganska krass, men vanlig inställning bland proffs. Personligen har jag alltid gillat kreativa utmaningar i köket. Att alla ska kunna få njuta av god mat & bakverk är en hederssak för mig och inget tvång, men jag förstår vad bagaren […]

24 november, 2017