fbpx
Dagbok

Lite dåligt samvete

Bloggtorka hos Malins? Nej, snarare strypgrepp på mig själv!

Jag försöker medvetet hålla mig från att blogga just nu eftersom jag är så rädd att jag inte ska få mitt bokprojekt klart före mammaledigheten. Måste sätta allt skrivfokus där! Skulle hata mig själv om jag prokrastinerade bort denna möjlighet, min sista chans på länge, att åstadkomma något på företaget. Samtidigt är det supersvårt för mig att se folk trilla in här på bloggen utan att finna något nytt att läsa. FÖRLÅT!

Nästa vecka när jag kikar in här igen hoppas jag att jag har goda nyheter om min bok – att den är klar – och då kan jag också tillåta mig att dra ur bloggproppen. Ni kan förvänta er en ocean av blogginlägg här framöver. Helt säkert.

Cliffhangers, det är inte min grej uppenbarligen. Jag vill inte vara en sån bloggare som låter sina läsare vänta på uppdateringar bara för att bygga upp spänningen (fast det är det ju ingen bloggare som erkänner att de sysslar med). Jag menar – jag hade lätt kunnat lämna er med ett kryptiskt inlägg med deppiga undertoner och inte hört av mig på en månad. Men det är inte min stil.

Typ så här. Sympatier, tack.

Men nej! 

Jag tänker lämna er med en fråga istället – tills nästa gång vi ”ses”.

Alltså; jag undrar: vad uppskattar ni att läsa av ”någon som mig”? Företagande hemmafru med en liten baby och tusen projektidéer. Vilken del av min hjärna och mitt liv vill ni få insyn i? Jag har en lång mammaledighet av bloggande framför mig snart.

Ja, jag kommer definitivt att ha tid att blogga som förut även om några av er säkert tvivlar på den saken.

Kan ni ge mig ett par önskerubriker? Tacksam om ni gör det.

Vi hörs senare när boken är klar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.