fbpx
Dagbok

Flyttdags

Äntligen! Lite action i mitt liv. Det är flyttdags för familjen Vesterback. Både svägerskan och vi flyttar på samma gång och vi hjälper varandra med varsitt hemman.

Själv måste jag undvika att lyfta men jag packar och planerar och fixar allt administrativt. Jag njuter av att gå igenom våra saker i lugn och ro just nu. Jag har det väldigt lugnt på jobbfronten i januari men det är jag bara lättad för då vi har så mycket med flytten just nu + mina gravidkrämpor. Det räcker till.

bty

Men, till skillnad från tidigare flyttprojekt har vi mycket tid och avståndet är ju bara snett över gatan, så. Det ska nog gå bra.

I helgen ska vi börja flytta på allvar då vi bokat en skåpbil och även ”bokat” Jonas två yngre bröder som flyttkarlar. Perfekt!

Ser fram emot att börja bona in oss på nya stället! Äntligen har vi plats för ett matsalsbord i vardagsrummet och en vitrin för mitt porslin. Det betyder att vi kan börja bjuda hem folk ”på riktigt” och ha middagsbjudning. Vi får sittplatser både i köket och vardagsrummet så månne det går att ordna barnkalas sen också. Familjen hade aldrig fått plats här i lilla tvåan, och inte hade vi haft möjlighet till någon barnkammare heller.

Nej GUD, vad det här löste sig bra. Det hade jag aldrig vågat hoppas för en månad sedan.

Vi hörs igen på nya stället!

kommentarer

  • Christina

    Underbart att få mera yta att röra sig på. 🙂 I och med husköpet fick vi ett stort kök och plats med 6 personers matbord. Å då finns det ännu plats att skarva i med mitt studielya-bord också så nu kan vi plötsligt ha flera personer över samtidigt för att äta och dricka. 🙂 Lycka till med flytten!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: