fbpx
Dagbok

Get to know me – lista

Måste börja med att skriva ut att jag är så hemskt ledsen för de ytterst sporadiska blogginläggen just nu. Det råder ett visst undantagstillstånd i mitt liv just nu och ja… allt är bara så annorlunda. Därför är det jättesvårt för mig att blogga just nu. Jag ska förklara vad som är på G i mitt liv så småningom, när jag känner mig redo för det. När jag fått rätsida på mig själv igen och kan formulera mig rätt. 
Tills dess – ÄNNU EN LISTA som ingår i min bloggutmaning #30blogginlägg.

Dagens lista har jag snott härifrån

Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna?
Hm, en miljon kronor är ju avsevärt mindre än 1 miljon euro. Men om vi kör på 100 K då – ganska enkelt. Jag skulle betala av mina företagslån och resten av cashen skulle jag lägga som handpenning på ett hus. Huset med stort H! Mitt drömhus med utrymme för både privatliv och jobbliv. Jag skulle unna mig att anlita en designer och duktiga hantverkare för att verkligen få till mitt drömkök. Himla viktigt med ljuset osv. när man jobbar som matkreatör/producent. Men inte kommer man så långt på 100K. Dessutom skulle jag inte gilla att vinna på lotto. Det skulle ju crasha min image som self made?!

Om du levde ett parallellt liv, hur skulle det se ut?
Hah. Nu är ju jag en sån där kvantfysiknörd som tycker att det här med parallella världar makes total sense! Jag har en sådan tanke att för varje val man gör splittras man i två och börjar man tänka i de banorna, att man existerar i miljontals versioner, blir ju allt så oändligt stort och ogreppbart att hjärnan exploderar. SÅ JAG SKA BESPARA ER DETTA! Men för att göra en väldigt flummig fråga väldigt rimlig för mig; hur skulle t.ex mitt liv ha sett ut om mina föräldrar inte skilt sig när jag var liten och jag inte flyttat? Säger absolut inte att detta är något jag hade velat, jag bara undrar hur jag hade levt då. Vem hade jag blivit, vilka vägar hade jag tagit? Hade jag varit lika driven, lika självständig? Jag skulle alltså ha växt upp i en by som jag har rötter i och varit ett helt vanligt barn i en helt vanlig kärnfamilj. Jag har alltid undrat över hur det känns. Men jag tror ändå att det liv jag lever och fokuserar på nu är det bästa för mig. 

Vad är du mest stolt över hos dig själv?
Nå obviously att jag kan tänka komplicerade tankar! Haha!
Nej, men jag är stolt över min resa som jag gjort och min personliga utveckling. You grow through what you go through .

Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du?
Lätt! Aldrig mer borsta håret. Fördelen med att ha självlockigt hår är att det gynnas av minimal borstning.

Vad drömde du om att bli när du var liten?
Lärare, dansbandssångerska (lite cringe, jag vet). 

Vilken är din hemliga skill?
Hm… Det här är högst subjektivt såklart, men jag tycker att jag är rätt komisk? Eller så är det min skill att jag kan skratta åt mina egna skämt. Det har man ju nytta av i livet, hehe.

Vem skulle spela dig i filmen om dig själv?
Oj, vilken generande fråga. Så märkvärdig skulle jag inte vilja göra mig själv, men OM JAG MÅSTE VÄLJA NÅGON; Rebecca Ferguson.

Om du fick välja en person ur bloggosfären som du skulle vilja ha som vän, vem skulle det bli? Linnea Portin, så intressant person.

Vad är det snällaste någon någonsin har sagt om dig?
Brukar få en del beröm för sånt jag producerar, men den finaste komplimang jag fått är nog att ”jag skulle bli en bra mamma”.
Glömmer det aldrig, hur bra det kändes. Men grubblar ännu på vad motiveringen kunde vara (och ifrågasätter lite, var det inte lite för snällt sagt ändå?). Om jag skulle ha fått veta vad personen gick efter så kunde jag kanske tagit till mig det bättre.

Vilken är den sämsta raggningsfras som har yppats ur din mun?
Var så länge sedan jag ”raggade” att jag knappt minns hur det gick till och ännu mindre minns jag vad jag skulle ha sagt… Men jag har väl aldrig raggat heller? Inte min stil, jag är gammaldags på det viset.
Däremot har jag ofta fått vara med om att, för mig, min helt vanliga ”trevlighet” uppfattats som flörtande! Det är som att vissa män inte kan hantera att kvinnor ser dem i ögonen och ger dem vänlig (artig) uppmärksamhet? ÅH; GE MIG MER! Sen börjar man få underliga meddelanden. HATAR DET.

Servicebranschen gjorde mig folkskygg. Skönt att jobba hemifrån nu, faktiskt.

#30bloggämnen

1: Varför jag bloggar
2: 10 saker du förmodligen inte visste om mig
3: Min största förebild
4: En måndagslista
5: Ett snabbt hej
6: Ett vlogginlägg
7: 20 frågor och svar
8: Saker jag gör för att må bättre när jag är orolig
9. En fredagslista
10. Get to know me-lista

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.