fbpx
Dagbok

En fredagslista

Hoppas att fredagen gör er gott och att ni får en riktigt fin helg, alla. Här kommer en klassisk fredagslista från mig. Rubrik nr 9 i min bloggutmaning #30bloggämnen.


 

Veckans bästa
Började ett nytt konsultjobb på ett lokalt företag denna vecka. Det fungerar så att jag åker dit och jobbar en gång i veckan och avlastar ägaren med diverse marknadsföringsuppgifter och annat som behöver åtgärdas.
Jag gillar att konsulta småföretagare, faktiskt. Känns som att mina kunskaper i t.ex wordpress kommer väl till pass. Tänker att jag skulle kunna göra det åt flera företag i framtiden (men inte inom konkurrerande branscher såklart). Kul med omväxling i arbetet, hur som helst.

Veckans sämsta
Tröttheten! Mina annars så välfyllda energidepåer räcker numera bara till att jobba och ta hand om basbehoven här hemma. Sen måste jag vila! Jag har utöver jobb och hemmasysslor varit på en kompisdejt denna vecka och fullföljt ett gympass – men det är allt. Ungefär kl 20.30 om kvällarna börjar jag kämpa mot sömnen i soffan. Hå hå. Som tur blir det lugnare för mig nästa vecka så då får jag ladda depåerna igen. Borde åka och köpa D-vitamin… Tips på märke?

Veckans serie(r)
Som måndagstradition just nu har vi att vi ser det nyaste avsnittet av ”vår tid är nu” samt ”Outlander”. Låter lite löjligt nu när jag skriver det, men det är en bra start på veckan att ha något bra ”på TV” att se fram emot. Inte för att jag ser på TV särskilt ofta längre. Gör ni det? Resten av veckan har vi sett på Daredevil. Helt okej serie i brist på annat. Blir lite gäspigt med alla blodiga fighter dock, föredrar drama framför action. Alltid.
På dagarna när jag velat koppla av mellan skrivandet och planerandet har jag strökollat på andra säsongen av Annie with an E.

Just nu
Sitter jag vid köksbordet och bloggar på vår nya mini-dator, en ASUS VivoBook s14. Mitt arbetsliv blev plötsligt så mycket flexiblare. Eftersom den är så enkel att flytta runt jämfört med min gamla laptop (den var i princip stationär i sin klumpighet) betyder det att jag nu kan vinka adjö till mitt skrivbord! Ser fram emot att få ännu mera utrymme i vardagsrummet – alla kvadratmetrar räknas i en tvåa.

Helgens planer
Imorgon ska jag dra en glutenfri bakningskurs i Vörå, så jag jobbar alltså. Men sedan ska jag unna mig massor av vila och kanske laga något gott att äta till mig och maken. Låter kanske tråkigt i era öron -men jag behöver det här just nu, lugn och ro. <3

 

Ps. Skulle behöva nya bilder på mig i nästa vecka. Någon i Vasa-trakten som känner för uppdraget med kort varsel? Ingen big deal med detta alls, men är så trött på att fotografera mig själv. Sänd ett mejl till hej@malinsdriftigheter.com . Jag kan tänka mig ett bloggutbyte – alltså att vi plåtar varandra. 

#30bloggämnen

1: Varför jag bloggar
2: 10 saker du förmodligen inte visste om mig
3: Min största förebild
4: En måndagslista
5: Ett snabbt hej
6: Ett vlogginlägg
7: 20 frågor och svar
8: Saker jag gör för att må bättre när jag är orolig
9. En fredagslista

 

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.