fbpx
Vlogg

Ett vlogginlägg

Kära vloggdabok…

Idag är det dags för rubrik 6 i min bloggutmaning #30bloggämnen. En rubrik som kanske kräver en lite större insats än de andra rubrikerna, eller i alla fall kastar mången bloggare utanför sin comfort zone. Ett vlogginlägg!

Tanken är att kickstarta en eventuell youtubekarriär.
Med betoning på eventuell. 

Så här gick det i alla fall för mig. Jag använde bara mobilen så det blev inte världsbäst bildkvalitet – men jag tycker att mobilkameran duger fint för en sådan här enkel snack-video. Jag drömmer dock om en egen go pro-kamera. Det skulle verkligen ta mitt vloggande till nästa nivå, ifall jag fortsätter.

Skulle du vilja follow me around?

Här nedan kan ni titta på vloggen! Ni kommer också till min youtubekanal som jag ska försöka använda mig litet mer av framöver. Prenumerera gärna så blir jag extra motiverad!

 

#30bloggämnen

1: Varför jag bloggar
2: 10 saker du förmodligen inte visste om mig
3: Min största förebild
4: En måndagslista
5: Ett snabbt hej
6: Ett vlogginlägg

kommentarer

 • Maria

  Tycker du ska vlogga om det som du vill vlogga om. Du bloggar ju också om det du vill, tycker, tänker och funderar.

  Gör det på ditt sätt så ska du se att det blir bra. Lycka till.

  • malinsdriftigheter

   Tack, ett mycket klokt råd! Tanken slog även mig en stund efteråt. Varför ändra stil, liksom? Samma grej men i videoformat. Ibland gör man det så svårt för sig.

 • Hanna

  Vad kul med vlogg! Jag skulle också vilja starta en, men på engelska och vloggar från mina resor 🙂 Funderar på att testa när jag far på nästa resa i december, om jag vågar 😀

  PS! Go pro -ameror kan vara lömska… Min sambo har en och har haft en annan innan också – båda två har krånglat som bara den och nu går den vi har knappt att använda längre p.g.a. att den slocknar nu som då, inte filmar fast den ska osv. Bra bild är det i dom dock, + att de ju är väldigt smidiga!

  • malinsdriftigheter

   Åh ja skulle gärna följa dig i rörlig bild! Engelska, såklart.
   Äsch trist med go pro. Jag vill nog ha en pålitlig kamera, jag har trust issues 😀 Har du några andra förslag åt mig?

 • Carina

  Jaaa! Förstås ska du vlogga! Du är väldigt naturlig framför kameran, så det är bara ti köör! Säger hon som inte har just ngt Österbottniska rötter alls 😅😅
  Tycker att allting kring företagande och hur du gör detpå ditt vis, som heltidsfreelance skulle vara intressant. Hur hittar du dina idéer, var? Tråkiga grejer som fakturering och moms, försäkringar som företagare. Du vet det där som folk måste ha och göra men som inte är så roligt som själva innehållsproducerande.
  Allt som jag skulle tala om ifall jag vloggade, men let’s face it. Jag får inte till det, men du gör det!

  • malinsdriftigheter

   Tack för pepp! 🤗 Jag blev glad över att du tycker jag är naturlig framöver kameran.
   Hur är det nu med ditt ansikte, börjat det läka från bältrosen? Och hur mår du annars? Hoppas det är bättre nu.

 • Carina

  Åhh, vad snällt att du frågar! Symptomen är lite mindre jobbiga, men det kliar fortfarande och huden är öm. Blir det varmt och fuktigt och om jag är minsta lilla stressad eller irriterad så blir symptomen genast värre och jag kliar mig maniskt i hårbotten, på pannan och ögonbrynen… så långsamt långsamt blir allt bättre 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: