fbpx
Dagbok

Ett snabbt hej

Den femte rubriken i utmaningen #30bloggämnen är ”ett snabbt hej”. En bloggklassiker som nog tappat sin poäng sedan Instagrams intåg i sociala medier. Men – det är härligt med nostalgi!

Nu får jag verkligen skärpa mig för att hålla mig kort. Detta ska ju vara en snabb statusuppdatering, ingen avhandling om bloggar vs instagram.

Allright. Status. Jag och Jonas har precis kommit hem från en datenight på stan. Första egentliga ”dejten” sedan vi gifte oss i augusti. Inget avancerat! Bio & burgers, liksom.

Vi såg filmen ”a star is born”. Musikinslagen var fantastiska (fick hålla mig för att applådera efter varje sång, kändes som att man satt i publiken på riktigt) men jag var lite besviken på handlingen. Jag hade förberett mig på att bli berörd. Jag hade till och med näsdukar med mig, haha! Men inget hände.

Men jag antar att vi alla berörs av olika saker.

Jag har märkt att jag i filmsammanhang berörs främst av orättvisor och plågsamma separationer. Draman där de inblandade verkligen har gjort precis ALLT rätt men ändå inte lyckas. Gah, jag pallar inte! De drabbas av fruktansvärda orättvisor, separationer och tragedier. Knivhugg i hjärtat. Ja, då sprutar tårarna. Men inte av såna här klichéefilmer, nej.

Efter filmen åt vi hamburgare och sen gick vi hem. Det låter kanske trist men jag har ju bara jobbat som en galning nu hela oktober så jag var nöjd med att bara få komma ut lite som privatperson.

Det var också ett litet ”firande” detta – även om det var en dejt. Oktober månad, min första månad som heltidsfrilansare, inbringade nämligen det bästa resultatet i mitt företags historia någonsin. Jag har aldrig skrivit så många fakturor i hela mitt liv och det känns så himla bra. Lättnaden är enorm!

Det finns tider när man firar med champagne och fest, och det finns tider när man firar med fanta på ett flottigt hamburgerhak i en galleria och bara ”är”.

Men hicka, det får jag alltid. Bubbel som bubbel.

Ha en fin helg!

#30bloggämnen

1: Varför jag bloggar
2: 10 saker du förmodligen inte visste om mig
3: Min största förebild
4: En måndagslista
5: Ett snabbt hej

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.