fbpx
Dagbok

En måndagslista

#30bloggämnen, rubrik 4

Hur skulle du sammanfatta helgen?
Ganska tråkig, faktiskt! Maken var för fjärde helgen i rad i skogen och nu börjar det faktiskt bli lite segt för mig att hänga hemma med mig själv (gör ju det hela veckorna ändå som egenföretagare). Som tur är han hemma nästa helg så det ser jag fram emot. Då ska vi gå på bio, bland annat.

Vad ska du göra idag?
Oj nu är ju klockan redan 20.30 så jag får skriva i dåtid. Men jag har öh, jobbat här hemma (surprise). Jag har skrivit ett bloggsamarbete som publiceras senare i veckan och därefter har jag fortsatt puffa framåt alla mina andra projekt. Sen har jag slängt ihop en paj till middag och umgåtts med maken. Nytt avsnitt av vår tid är nu. Bloggat.

Låter kanske ganska tråkigt men det är lugnt! Nu väntar två arbetskvällar på rad på annan ort och det kommer att ta på krafterna. Känner mig utvilad och redo för uppdraget! Jag ska föreläsa igen för blivande företagare. Det kanske är den sista kursen jag drar i ämnet. Jag kan ju bara spekulera kring min framtid som företagslärare men jag jobbar ju inte längre på YA, så jag får göra det bästa av den sista kursen jag drar där nu.

Min mobil är bra på att skissa, han.

Vad ser du mest fram emot denna vecka?
Söndagens föreläsning med Mark Levengood här på Vasa Universitet. Är ett stort fan! Bokade direkt en plats åt mig, tihi. Jag ska gå ensam men jag kommer garanterat att se bekanta där. Och om inte så är det väl ingen big deal för det. Jag åker ganska ofta ensam på tillställningar, faktiskt. Hej hej, vuxenlivet.

Undantaget som bekräftar regeln är torsdagens lilla event på cella nova med frukostflickorna. För en gångs skull ska jag gå med sällskap, min svägerska Anna. Det blir också kul.

Vad ser du minst fram emot?
Landsvägskörningen till och från Jakobstad två kvällar i rad. Kommer att vara mörkt och ruggigt. Men, a girl has to work.

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Gymma och löpträna. Har fastnat i promenadträsket nu. Men vet inte hur jag ska motivera mig med allt kvällsprogram denna vecka. Men känner verkligen att jag behöver grubbla lite mindre (tankeverksamheten var verkligen intensiv denna helg, örk) och LYFTA LITE MER. Man blir knäpp av att inte träna, alltså.

Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
NJUT. Jag vet att jag kommer att sakna den här tiden sen när livet blir mer hektiskt, vilket jag förutsätter att det kommer att bli snart.

Mmm. Jag har hemligheter….

Ha en fin vecka, alla!

#30bloggämnen

1: Varför jag bloggar
2: 10 saker du förmodligen inte visste om mig
3: Min största förebild
4: En måndagslista

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.