fbpx
Dagbok

Från hjärtat blev från röven

Wow. Nu har jag IGEN skrivit ett kilometerlångt inlägg bara för att konstatera att det innehöll alldeles för mycket pretentiös bullshit för vad någon ska behöva tåla. Tredje inlägget jag raderar på kort tid.

Herregud vilket slöseri med tid.

Jag vill vara som yoga girl. Skriva flummigt från hjärtat och bara ösa ur mig klokheter. Men det är så svårt på svenska! Svenska är inte gjort för flummerier som detta. Jag skriver såklart exakt som jag känner osv men när jag börjar vrida och vända på mig av mina egna formuleringar är det illa.

Det vore mycket roligare att få prata om det jag tänker på. Jag vill kunna prata uuuut någongång. Därför längtar jag så mycket efter att ha en podcast att uttrycka mig i. Men för det måste jag hitta en poddkompis med liknande begär och det känns ganska svårt. Jag fattar varför Rachel gör det själv.

Det är som bekant skrivandet och bloggandet som gäller för mig nu. MAKE IT WORK MALIN! Kom precis hem från en föreläsning om sociala medier och jag känner prestationsångesten krypa närmare. Måste. Skapa. Engagerande. Content.

Kris på nå vis. Vad göra?
Till att börja med måste jag börja med lätta upp stämningen här.
Skriva mindre pretentiöst!
SÄNKA NIVÅN!
Shake things up!

För att lyckas med det tänkte jag ta mig an en simpel, men rolig bloggutmaning som jag hittade på pinterest. En lista på 30 olika topics om ditt och datt – vilka de är får du veta vartefter!

Har du en egen blogg så häng gärna på och skriv om samma saker som mig! Du kan också vara med genom att posta inlägg på Instagram. Hashtaggen blir #30blogginlägg. Glöm inte heller att tagga mig i inlägget, mkay?

Kika in igen imorgon, då börjar jag med topic nr 1!

kommentarer

 • Carina

  Ahh, ljuvliga Yoga girl… har inte läst så mycket av henne men äääälskar hennes podd. Är jätteavundsjuk på henne och samtidigt full av beundran för hur väl hon uttrycker sig, och att hon (damn it) dessutom är djup…

  Allt kliar på mig just nu (nå inte allt, men den där förb…de bältrosen kliar så in i h…te… ) och är dessutom övertygad om att det finns en symbolik bakom. Och en orsak till varför den satt sig i ansiktet. Ochpå ögonlocket.

  Läser andras härliga bloggar, lyssnar på andras fina poddar, men kommer liksom ingenstans med mina egna idéer. Är expert på att ivrigt starta och börja för att sedan dras med i något annat ( läs vanlig vardag och jobb). Och sedan hittar jag mig på samma startpunkt igen och det känns som om jag inte kommit någonstans.
  Vet inte varför jag gnäller på så här just här, men det där kliandet gör mig extremt irriterad och får mig att inse att jag har fastnat på något vis. Och dina texter får mig alltid att vakna och tänka till!

  • malinsdriftigheter

   Mmm, jag förstår din frustration. Jag finner också en hel del symbolik i min migrän (jag imploderar av osagda saker m.m).
   Jag skrev en text igår om att inte jämföra sig, kanske det hjälper.
   Förresten. Jag kollade in din site nyligen och tänkte ge ett förslag framåt. Jag vet ju att du känner till pinterest och hur man boostar sina texter där. Om jag vore du skulle jag gå in på canva.com och börja skapa infografik (det är jättelätt att göra, se det som ett pyssel) baserat på dina texter. Life lessons och sånt. Lägg upp dem i dina blogginlägg (ja, man kan piffa upp och skriva om gammalt content det gör jag hela tiden) och pinna bilden med länk till din blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: