fbpx
Dagbok

Med dig vid min sida

Vilken helg! Vilken pärs – men vilken lycka! Jag blev äntligen fru Vesterback!

Allt gick så otroligt fort och jag har knappt kunnat sova varken före (pga alla bestyr) eller efteråt (pga alla intryck). Så nu är man ganska mör! Men allt har alltså gått så bra och jag är superlättad och glad för det.

Jag ska självfallet blogga om alla detaljer, ett tema i taget. Men först ska jag njuta några dagar till här i kärleksbubblan. Tack igen för alla gratulationer! <3 Tack alla som hjälpte oss få det här ”projektet” i hamn! 

Bilden ovan får ni som en liten sneak peak från vår porträttfotografering. Fotograf är Emma Buss ( Emma photographics ). Jag har fått några färdiga bilder redan och det är så fina! Ska bli roligt att visa dem sen.

Kärlek,

// M.V

kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: