fbpx
Dagbok

Frökens sista blogginlägg

Världen snurrar inte kring mig och min blogg – jag vet. Men jag vill ändå titta in här lite snabbt och berätta att jag kommer att hålla en bloggpaus hela nästa vecka p.g.a bröllopet, jobb och allt annat som sker. Hå. Hå.

Jag skriver det här svart och vitt främst för min egen skull – så att jag förstår att hålla mig härifrån! Skrivsuget är alltid som starkast då man borde göra annat.

Fokus Malin, FOKUS!

Fröken Båtmästar tackar för sig! Efter den 20:e är det fru Vesterback som tar över rodret. Eller, det får vi i alla fall hoppas…

Ha det bra tills dess!
Några av er läsare kanske jag ser på kick-offen på onsdag? Det ska bli kul att ses, lite stressig vecka bara för mig – men skönt att tänka på något annat… Å andra sidan – borde jag hoppa över zip park-klättranden just in case? Skulle vara snopet att behöva halta in i kyrkan på lördag. Hm, vi får se.

Nu ska jag fortsätta med mitt pysslande. Ajöken!

 

kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: