fbpx
Dagbok,  Frågor och svar

10 frågor och svar

Har du döpts efter någon?
Malin i Saltkråkan lär ha varit en inspiration…
Men jag vill minnas att mamma sagt att jag helt enkelt bara ”såg ut som en Malin”. Det verkar också ha varit ett riktigt poppisnamn där i slutet av åttiotalet –  jag var inte ensam om mitt förnamn precis! Men jag gillar det. Det är ett folkligt och trevligt namn.

Vart ska ni flytta?
Vet inte ännu. Känns riktigt hopplöst att hitta en passlig trea häromkring. Antar att alla som hyr treor och mindre egnahemshus håller väldigt hårt i dem. Vi bor nog kvar här i tvåan ett tag till.

Vill ni ha barn? 
Jo! Jag hoppas på att få två barn i mitt liv inom fem år. Sen skulle jag kunna tänka mig en tredje efter 40. Mycket medveten förstås om att barn inte är något man bara beställer 🙂 Tiden får utvisa.

Om du skulle vinna en miljon, vad skulle du göra då?
Då skulle jag köpa en riktig fin tomt vid havet och bygga mitt drömhus där.

Vem inspireras du av?
Just nu – amerikanska tv-profilen, inredaren och författaren Joanna Gaines! Hon är på något sätt min nya målbild för hur jag vill leva mitt liv mellan 30-40 år. Jag inspireras nödvändigtvis inte av den delen där hon gör tv och inreder hus – men allt det andra med familjen, gården, huset, böckerna och den egna webbutiken… det vill jag också göra.

Jag vill blogga om allt jag pysslar med hemma och dokumentera mina projekt på gården. Skriva om mitt liv och leva det på mitt sätt! Skulle du följa mig?

Country Living! Ah, så underbart.
Men modernt ska det vara. Alltid det senaste och trendigaste, i skön kombination med det traditionella. Kontraster inspirerar mig.

Har ni förresten märkt att jag startat upp en webshop här på sidan? Grunden läggs redan nu, tihi. 🙂

Om du var tvungen att jobba men inte behövde göra det för pengarna – vad skulle du jobba med då?
Förmodligen allt det jag skrev här ovan – men jag skulle ta semester oftare och resa mer.

Hur lång är du?
156,5 cm

Har du haft drömmar som du tvingats ge upp?
Hm, nåjo – men livet är ju (förhoppningsvis) långt så jag har inte avskrivit någonting ännu! Däremot har jag accepterat att jag inte kan få uppfylla alla drömmar på en gång. Min husdröm tvingas jag skjuta upp ännu, brrr att bo i en trång tvåa! Men jag får uppfylla andra drömmar så länge, som att gifta mig, jobba med podcasts och allt det där.

Om du skulle starta en välgörenhetsfond – vad skulle den arbeta för?
Utsatta barn! Jag skulle ordna sommarläger och sånt. Alla barnen skulle delas in i små grupper med sin egen ledare så att alla skulle känna sig sedda och hörda.

Hur får du så mycket gjort? 
Jag antar att jag är en typisk multitasker och jag arbetar snabbt och systematiskt. Jag har många grytor som puttrar på en gång, om vi säger så. Därför får jag mycket gjort.
Det handlar också om uppoffringar – tråkigt men sant. Som exempel; i höst när jag skriver min bok klart kommer jag att behöva stiga upp tidigare om morgnarna för att hinna skriva före jobbet. Det kommer att bli en utmaning! Jag lägger också min tidigare TV-tid om kvällarna på att gymma. Jag har aldrig sett så lite på TV som när jag startade min träningsutmaning!

Fler frågor? Skriv en kommentar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.