fbpx
Bloppis

Nya tag med mitt bloppis

Idag åkte Jonas ut till skärgården för lite välbehövlig ”vitamin sea” medan jag glatt stannade hemma för… vitamin GET MY SHIT TOGETHER. 🙂

Ah, det är det bästa. Det är lite som massage – det gör sådär ”skönt ont”. Eller ska vi säga; det är sådär ”skittråkigt kul”. Någon av er kanske kan relatera? Eller så är jag helt enkelt en riktig kuf som tackar nej till en dag på Dersören för att sortera gamla mappar.

Alltså, vad jag gör är att städa och få lite ordning här hemma. Tar itu med sånt som stört mig ett bra tag! Bästa sättet att ladda inför en ny arbetsvecka, enligt mig.

Allt eftersom jag plockar på så lägger jag upp saker till försäljning på min loppis-sida på fb.

Ett axplock av varor till salu just nu:

Det första jag satte igång med efter frukosten var att städa min garderob. Nu gjorde jag också det som jag tänkt göra så länge – lade undan alla kläder (mest byxor) som är för små åt mig. Reality check!

Jag är så elak mot mig själv när jag upprepade gånger försöker använda dessa alldeles för snäva kläder som är helt fel för min kropp. Kanske idag passar de? Nä-e, fortfarande korvstoppning deluxe. Man blir ju på dåligt humör för mindre. Nu åker de upp på vinden!
Om 7 veckor, när min fitness challenge är över (mer om det imorgon, hehe) ska det bli intressant att pröva kläderna igen och se om de passar. Tänk om de gjorde det! Kicken!!

Om inte så ska jag väl försöka sälja dem.

Jag har jättemyket saker att sälja, inredning, kläder, böcker… men skulle verkligen inte vilja släpa allt till ett loppisbord. Jag har dessutom så billiga priser så jag ser inte hur det skulle löna sig. Hoppas, hoppas på napp på FB.

Om du bor i Vasa med omnejd – kom gärna med i min bloppisgrupp. Jag kommer att fortsätta lägga upp saker allteftersom.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.