fbpx
Dagbok

Med nya ögon

Idag har jag hämtat ut mina nya Tom Ford-glasögon från Wasaborg Silmäasema – och den som väntar på något gott… Herregud, att jag är nöjd är en underdrift. Jag älskar dem!

Bågarna känns som gjorda för mig och bara vetskapen av att bära märkesglasögon gör mig bara så… stolt? Jag menar, jag är ingen ”uptown girl” men jag kände mig plötsligt som en. Fånigt, jag vet. Men så känns det.

Jag ska bära de här brillorna på alla viktiga möten framöver, som en extra självförtoendeboost. 🙂

Jag passade på innan och gjorde syngranskning, alltid bra med en second opinion. Det visade det sig att jag behövde öka på styrkan något. Så nu ser jag kristallklart!

Men det är inte bara synen som klarnat för mig idag; även min arbetssituation.
Projektet jag har jobbat med (våga satsa) blev beviljat förlängning med ett år. Det innebär att jag har jobb med det åtminstone fram till sommaren 2019!

Det är en skön omväxling att inte behöva angsta över inkomster, ska jag säga er. Nu kan jag koncentrera mig på mitt privatliv istället – och där händer det ju som bekant en hel del nu.

Först bröllop, sen flytt.

Apropå det. Vi skulle vilja hitta en trea på landet, i Vasa med omnejd (att hyra). Flytt efter sommaren.
Jag bekymrar mig redan nu över hur vi ska hitta något passligt… Så har ni några tips – kontakta mig gärna! hej@malinsdriftigheter.com

För alltid en lantis.

 

Det är härligt med klarhet (speciellt efter ett par år med mycket osäkerhet). Jag känner mig faktiskt bombsäker på vad jag vill göra i framtiden och jag vet att jag har alla verktyg jag behöver för att genomföra det. Ett steg i taget bara, till slut är jag där jag vill vara.

Funderar på att skriva ned mina visioner om framtiden här i bloggen men – jag vet inte vad det skulle tjäna till. Det är ju inget kul att följa en serie där man vet vad som ska hända, eller hur? 🙂

Istället hoppas jag att ni vill vara med på resan och följa mig! Som aktivast är jag på mitt instagramkonto @malinsdriftigheter. Där puffar jag också för bloggens inlägg så är ni det minsta intresserade av vad jag håller på med så får ni en bra överblick där.
Jag tycker att jag stått på 1400 följare på instagram nu i en evighet och jag har ingen aning hur jag ska nå ut till några nya människor. Betyder det att jag nått mitt tak? Det mest stressande som finns är ju att stagnera, brrr. En liten ökning varje månad skulle lugna mig betydligt. Men det är små bekymmer i det stora hela, såklart.

Hoppas att ni får en fin helg! // M.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.