fbpx
Dagbok,  Företagande & karriär

Save the date! Kick off event 15.8

Låt mig inleda detta inlägg med att göra mig skyldig till två kardinalfel som bloggare:
– att be om ursäkt för min bloggtorka (speciellt på receptfronten, sori)
– att blogga på arbetsplatsen (jag kan förklara mig)

Den första punktens förklaras med den ack så lama ursäkten; tidsbrist! Bröllopsplanering (alla inbjudningar postades i morse, jey), lågsäsong (folk varken bloggar eller läser bloggar på sommaren, right?) och arbetet med min kokbok. Det slukar tiden mer än jag vill! Uppsidan är att jag kommer att bygga upp ett sjukt undertryck och skrivsaknad nu under sommaren vilket bådar för en produktiv blogg-höst.

Den andra punkten har jag faktiskt tillfällig dispens för! Så det är alltså inget brott. Jag jobbar som bäst med att promota ett event som vi ordnar inom projektet och av den anledningen tänkte jag utnyttja min blogg som marknadsföringskanal – temat är ändå media.

Jag vill m.a.o välkomna er till unga kustföretagares KICK OFF EVENT 15.8  i Vasa. 

Evenemanget har vi på våga satsa- projektet planerat tillsammans med Hippi Hovi på Kust-Österbottens företagare.
Vi delar på kostnaderna så evenemanget är med andra ord helt kostnadsfritt för er.

Vi börjar med klättring på Zip Adventure park, sen blir det middag och diskussioner på Seglis.
Diskussionens tema är media. Som hjälp har vi bokat två talare som kan en hel del om saken – Peter Stolpe och Linn Jung!

Läs mer om eventet på vår facebooksida. 

Gästtalare Peter Stolpe, ekonom och journalist, kommer att ge oss några goda råd för att nå ut i massmediabruset.
Stolpe är chefredaktör och vd för den nystartade ekonomisajten www.vaasainsider.fi. Han har skrivit tusentals artiklar om näringslivet och de österbottniska företagen.

 

Linn Jung är medieproducent och en av grundarna till livsstilssajten Sevendays. Hon skriver också Svenskfinlands mest lästa blogg ”Mama’s got the magic”. Linn ger sina 5 bästa tips kring vad du som företagare ska tänka på när du jobbar med sociala medier.
Hur fungerar influencerreklam i praktiken?

 

Innan ni får upp pulsen – här kommer några FAQ:

Vem räknas som ung? I det här fallet <35 . Men det är inte så noga! Ett av projektets mål är att nå yngre företagsamma personer så därför är det huvudmålgruppen som vi trycker på mest med, men alla är välkomna!
Måste man vara aktiv företagare? Nepp, alla som funderar på att starta företag eller annars är intresserade av entreprenörskap är välkommna!
Vad kostar det? Exakt noll euro.
Var ordnas det? Vi startar på Zip adventure park med klättring, sen beger vi oss till Seglis för middag och diskussioner.
Måste man klättra? Nej, kom direkt till Seglis istället.
Var anmäler jag mig? ALL IN här och SEGLIS ONLY här.

Låter det kul? Hoppas att många kommer! 🙂 Det är lite min dröm att göra det här till ett årligt fenomen, men för det krävs intresse och deltagare som vi kan tydligt redovisa.

Jag tror på samarbete och att bygga communityn kring företagande. Därför är det så himla viktigt att komma med på träffar, kurser och evenemang!
Bara genom det här jobbet har mitt kontaktnät fördubblats – och jag vet så mycket mer om vilka tjänster som finns för företagare och vem man ska fråga. Och andra känner framför allt till mig och vad jag kan göra. Det är helt otroligt faktiskt! Så kom kom kom!

Vi ses 15.8 ! Ha en skön sommar så länge (obs obs, det var inte meningen att det där skulle låta som ett farväl, bloggen lever nog lite smått under sommaren).

 

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.