fbpx
Dagbok,  Frågor och svar

Svaren på bloggenkäten

Tack till er som svarade på min bloggenkät! Av erfarenhet vet jag hur hiskeligt svårt det är att få folk att svara på feedbackformulär- så jag får väl vara nöjd med mina 11 st. Speciellt eftersom jag inte lockade med något pris, eller så.

Här kommer i alla fall svaren som kom in- och mina kommentarer på dem.

Spridda skurar! Lite förvånad blev jag ändå över åldersgruppen 16-25. Ni var också snabbast med att fylla i enkäten. Inbillar mig att ingen under 30 läser min blogg så jag blev lite glad då faktiskt.

Hej, fellow landskapsmän (kvinnor). 🙂 Kul att ni följer mig!

Tog dock en snabb titt på mitt statistikprogram, geografiskt placerar sig mina läsare så här:
1. Helsingfors (27 %)
2. Åbo (18 %)
3. Vasa (17 %)
4. Tammerfors (8%)
5. Jakobstad (5 %)

Malinsblogg.fi – bloggen – är min aktivaste blogg hittills så jag är inte så förvånad.

 

Ingen överraskning här heller.

Ingen vill läsa mer om mitt privatliv i alla fall. Kanske för att jag inte har nåt, haha! Eller så betyder det att jag redan är rätt transparent med allt som händer i mitt liv och det är bra så.
Den här frågan var annars lite illa ställd då man bara kunde välja ett alternativ. Kanske hade procentarna fördelat sig annorlunda med möjligheten att välja flera favoritområden.

Mat och personlighet, vill ni läsa om mest i alla fall. Betyder att jag har en bra uppdelning på bloggen!

En fundering: vad skulle hända på bloggen om jag blev gravid? Skulle ni vilja läsa om det då eller skulle bli en osmakligt mix tillsammans med maten och företagandet? Förstå mig rätt här nu… kan skriva om ALLT (och graviditeter är fina, inte osmakliga) men undrar om det är vettigt i kontexten. Jag tror att jag inte skulle skriva om det alls, faktiskt. Bara om om någon uttryckligen frågade något om det.

Ps. Vet inte om ni märkt det – men jag har faktiskt medvetet valt att sluta skriva om sjukdomar och krämpor här (obs disclaimer, graviditet är inte en sjukdom, ny mening – nytt tema). Tycker faktiskt att jag är duktig som lärt mig att vara sjuk ibland utan att hela världen måste veta om det.

Summa summarum; alla delområden har en läsare.

Tack för de fina orden. Borde lägga upp denna bild på väggen för motiga dagar.

 

Nummer 1 och 3 är på G!
Till dig som skrev den sista kommentaren; du kommer att gilla min nya kokbok för där är temat glutenfritt, sockerfritt, mjölkfritt och äggfritt. Så håll ut!

 

  1. Jag uppskattar din ärlighet 😉
    2. Håller med.

 

De som läser om mat kommer faktiskt in bara för receptet så därför kommer jag att fortsätta hålla mina vardagsbetraktelser och matrecept åtskilda. Men annars good point! Det har också med SEO att göra, lite cyniskt men – nödvändigt.

 

TACK SNÄLLA NI FÖR KOMMENTARERNA!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.