fbpx
Dagbok,  Företagande & karriär

Årsdag

Idag är det på dagen 1 år sedan jag hoppade ner i mina röda ”författar-klackar” för första gången och ställde till med bokreleasefest i min hemstad Vasa. Boken Naturligt glutenfritt stod klar efter 1,5 års arbete. Jag kan faktiskt inte greppa att det bara är ett år sedan? Det känns som minst 2. Snacka om att det runnit en del vatten under broarna sedan dess!

3.5.2017 då. Det var en stolt dag för mig. En milstolpe i karriären definitivt, och man kan riktigt se hur jag strålar av lycka och lättnad på bilderna!

Stolt över att få ge ut en kokbok både på svenska och finska.
Förväntansfull inför att få representera förlaget på bokmässan i Göteborg och Helsingfors.
Spänd på att få vara med på diverse bokkalas, författarträffar, intervjuer samt medverka i radio och TV!

Bild: Uffes kitchen 

Hela upplevelsen med att att få ge ut boken på ett, så att säga, riktigt förlag kändes superspännande, minns jag. Det var en värdefull erfarenhet för mig och jag fick många nya bekanta i författarkretsarna. Men allt hände så snabbt och jag satte hård press på mig själv just då. Det är först nu i efterhand som jag kan blicka tillbaka och känna lite ro och tacksamhet. När dammet lagt sig.

Min ”värld” (som jag känner den) blev åter igen mycket större – det är jag glad för.

Vad ska jag säga om projektet så här ett år senare då? Var det mödan värt? Var det framgångsrikt?
Min självkritiska ådra till trots (jag är ju aldrig riktigt nöjd med någonting) arkiverar jag nog Naturligt glutenfritt under fliken lyckade projekt. Boken gjorde mig kanske inte till någon rikskändis (om det är vad framgång är) men faktum är att jag ENBART fått beröm för mitt arbete. Både på finskt håll, i svenskfinland och även i Sverige. I finlandssvenska mått har boken sålt bra och rejält med synlighet har jag fått för mitt arbete. Vet inte exakt hur många ex jag sålt, så vågar inte gissa, men mer än min förra bok. Så det är ju success! Utvecklingen går alltid framåt.
Klart att min publik kunde vara större, men jag är ju inte klar med kokböcker ännu. Jag hinner!

 

Vet ni vad? 😉
Ni hinner också ännu skaffa er ett exemplar av min bok.

Årsdagen till ära får mina läsare 20 % rabatt på Naturligt glutenfritt i förlagets webshop.
Klicka er in här och ange koden MALINSMAT i kassan !

 

Intresserad av att köpa den finska översättningen?
Jag har kvar ett litet lager hemma som jag säljer för halva priset.
Vi ska så måningom flytta och jag vill inte släpa dem med mig till nästa ställe…
Sänd mejl till mig på hej@malinsdriftigheter.com så gör vi en bra deal! 🙂

 

Ett stort tack till er som understött mig hela vägen och gett feedback på boken! Hoppas att ni haft nytta (och gärna lite nöje också) av den. Jag vill ju verkligen skapa nytto-böcker.
Jag vill se smutsgula pärmar! Fingeravtryck och mjöldamm längs kanterna. 🙂 Slit den med hälsan.

Kramar, Malin

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.