fbpx
Dagbok,  Företagande & karriär

Våga tala högt om dina drömmar

Glad måndag på er alla!
Igår hade jag en riktigt urusel dag med migrän – och jag ska erkänna att i min vånda och plåga föll det nog ett par tårar (jag är faktiskt ingen robot). Men – det är inte hur hårt du faller utan hur snabbt du är uppe i sadeln igen (säg det inte åt mig under pågående migränanfall bara för då skriker jag, eller min favorit – kaffe brukar hjälpa!).
Idag har jag dock torkat både tårar och snor och är jag uppe i sadeln igen. Faktum är, att jag är fast besluten att ha få en bra start på veckan – och vad passar bättre än att släppa podd? Inte vilket samtal som helst heller utan ett väldigt trevlig sådant med företagaren Michaela Finne!
Bland annat har jag skrivit om henne här | Trend brunch event @marimekkoVaasa och här | Trend brunch på Wasaborg syncenter |

Vi spelade in podden på skärtorsdagen och jag klippte ihop det direkt jag kom hem. Jag undrar nog om inte Michaela hade större inflytande på mig den där dagen än vad jag först trodde för jag hade dent mest avslappnade, härliga påsklovet på åratal! Med min petalaxprins! Jag menar, är det inte just det som Michaela förespråkar i sitt bildspråk på instagram? Att se det fina och ”magiska” runtomkring oss. I det lilla. Eller att även det ”lilla” är stort”.

Ja, ni förstår vad jag menar. 🙂

Ta och lyssna vetja, och berätta gärna vad ni tyckte om avsnittet.

 

Michaela sade upp sig från sitt trygga mediajobb i Vasa för att bli sin egen lyckas smed – som PR-konsult!
I det femte avsnittet av våga satsa-podden hör vi henne berätta om det nya livet som företagare. Vi diskuterar bland annat våndan i att ta steget ut ur det otrygga, att vilja växa eller inte, lägga upp sina dagar (som man vill?) och givetvis en hel del om; good vibes.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.