fbpx
Dagbok

Vill ha x 5

Kan en grubblande kuf också vara en material girl? Absolut. Den här bloggen följer inga röda trådar!

Det här önskar jag mig mest just nu

  1. Den här fina omlottklänningen (t.h på bilden ovan) av Miss Clarity. Den ser helt ljuvligt mjuk ut! Formen borde passa mig bra, även om den förmodligen går en bit över knäna på mig i längden. Short girl problems. 🙂
    Klänningen som Clara har på sig är också snygg men jag diggar inte de vida ärmarna (på mig, obs).
Bild härifrån


2. En kitchenaid i kopparfärg
. En av de första sakerna jag ser framför mig när jag visualiserar mitt eget (framtida) kök –  är en skinande vacker kitchenaid-blandare på köksbänken. Jag lärde mig laga mat med en sån där! 🙂
Har givetvis sneglat lite på andra märken också men de känns inte ”rätt”. En kitchenaid ska jag ha!
Gällande färg är jag dock mer flexibel. Den dagen jag har råd med ett hus har koppar-trenden förmodligen ändå blåst över, så att…

3. Grönväxter. Kanske är det den långdragna vintern som gör det, eller det faktum att mitt liv lugnat ned sig så pass att jag har ro att tänka på krukväxter (??)- men aaaah, jag vill ha mera GRÖNT runtomkring mig. Ovan – ett hastigt axplock från plantagens hemsida över plantor jag kunde tänka mig.
Egentligen klappar mitt hjärta för mera exotiska växter – allt som för tankarna till medelhavet egentligen. Sambon fick t.ex ett olivträd i födelsedagspresent och själv håller jag på och odlar avokado och citron i vardagsrumsfönstret. Jag hoppas att de överlever. Gillar också lavendel och fikus och ja, allt som skriker Ernst i Toscana.
Tänk att ha ett orangeri i mitt hus sen! Vilken dröm.

4. En ny dator. Jag skulle verkligen vilja ha en ny bärbar dator (modell mindre) som jag obekymrat kan ha med mig i väskan när jag flyger o flänger om dagarna. Den måste tåla att jag arbetar på den utan att brinna upp, hög prestanda kallas det visst (haha), men utan att den för den delen måste vara alldeles tjock och otymplig.
Min nuvarande dator kan man INTE lägga i väskan, den är för osmidig. Jag bär den i en extra datorväska och det är ju skitjobbigt. Och vad är det för vits med en bärbar dator som man inte kan/vill bära med sig…? Ehrm.
Här kanske ni kan hjälpa mig – är helt lost på området. Vad köper kidsen nuförtiden, liksom!? 😀

Jag vill vara en cool laptoptjej som jobbar på caféer – men jag är så mega-stationär i mitt sätt så ni fattar inte. Kan inte heller med att jobba utan mus, (hur GÖR ni??) nej den ska också med. Alltid.

5. Mörkläggningsgardiner. Det är ännu smällkall vinter ute – men i och med solens gassande är det redan supervarmt i vår lägenhet. På balkongen är det stekhett om dagarna (och vi har stängt glasen eftersom det är vår lilla kolonilott där). Förra helgen klarade jag inte ens av att gå ut på balkongen, det var så hett! Av den anledningen tänkte jag att det kunde vara smart att investera i mörkläggningsgardiner till vardagsrummet inför sommaren. Om vi flyttar senare, eller NÄR vi flyttar menar jag, så kan vi använda dem i sovrummet istället.
Ja, jag är en vampyr. Tyst och mörkt som i graven ska det vara för att jag ska få min skönhetssömn.
På bilden ovan några exempel på mörkläggningsgardiner från Ellos.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.