fbpx
Dagbok

Makeover

Förra helgen fick jag nog av mitt grön-daskiga hår (antagligen metaller i vattnet som får mitt hår att skifta i grönt) och bestämde mig för att färga håret ljusbrunt (med butiksfärg). Det gick ju sådär… Resultatet blev ojämnt, färgen hölls inte kvar i håret och dessutom var det lika grönt som innan. Hå hå.

I torsdags bestämde jag mig för att vika in till frisörsalong pointcut på jobbet där jag fick hjälp med både färg och frisyr! En välbehövlig makeover. Den lite djupare chokladbruna färgen med inslag av rött gjorde verkligen susen. Känns också fräscht med uppklippt frisyr!

Jag är inte den som räds förändringar, tvärtom tycker jag bara det är kul att testa något nytt. I efterhand kan jag tänka att det var rätt våghalsigt ändå med tanke på att jag hade provfilmning (casting) följande dag för ett tv-program. Tänkte väl att allt är bättre än grönt hår.

Är som sagt alltid öppen för förslag och låter frisörer leka hejvilt med min man. Men jag hade nog inte alls trott att jag skulle passa så bra i mörkt hår! Förvånande! Eller vad tycker ni?

Uppdaterade precis bloggens header till en mer aktuell bild nu. Känns bra! En ny era i mitt liv börjar nu.
Eller som soulmama skrev på min instagram; en ny tid är här!

Det känns faktiskt så. En ny tid.
En ny tid som jag gillar.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: