fbpx
Dagbok

Välkommen till malinsdriftigheter.com

Hej, och kul att du kikar in här på min nya blogg!

Tanken, och drömmen, om att driva en egen lifestyleblogg har grott en längre tid hos mig, men det är först nu som bitarna har fallit på plats och timingen varit rätt att göra den.
Jag har njutit av att skapa den här sajten och se den ta form. Även om det finns mycket kvar att göra ”på bygget” ännu så känner jag att det är dags att öppna dörrarna nu.

De flesta gamla inlägg, som jag skrev på domänen ”malinsblogg.fi” (före åretrunt-bloggen), har tyvärr trasats sönder i bloggflytten. Det största problemet är mediagalleriet som inte alls hängt med (bilder etc.) Några inlägg har jag ”räddat”, men det är mycket jobb med att gå igenom och publicera dem igen så därför tror jag det är enklast att helt enkelt börja om från början med bloggandet.

Att hitta inspirationen till nya inlägg kommer dock inte att bli någon kamp för mig. Jag har många digitala utkast och (egna) önskeinlägg sparade här i back end editorn. Till på köpet har jag skaffat mig ett gammalt hederligt skrivhäfte som nu är mer eller mindre fullproppat med nya idéer och uppslag. Allt från artiklar, krönikor, matrecept och pyssel till simpla blogglistor. Däremellan kommer jag att fylla upp med helt vanligt vardagsbloggande. Låter väl som en bra mix?

Det svåraste kommer att vara att finna tiden till att verkställa dem; men hej. Den här sidan är ett livsprojekt för mig! Den får leva och växa i takt med mig, precis som jag tänkt mig. Det är, som kloka människor brukar säga, resan som är målet.

Jag kommer att skriva på min receptblogg hos åretrunt.se till den sista mars, därefter kommer alla recept, nya som gamla, att flyttas hit till min nya plattform.
Det var lite vemodigt att säga upp mitt bloggkontrakt efter så kort tid; jag önskar att jag fått börja hos dem tidigare (då jag behövde det mycket mer än nu); men min redaktör var som tur väldigt förstående. Jag tror nog att mitt samarbete med tidningen glutenfritt fortsätter i någon form i framtiden, de har varit väldigt nöjda med min blogg och jag har tyckt om att få dela mina recept med en större publik. Men i det här skedet behöver jag ha en egen plattform både för att trivas bättre men också för att kunna sälja min kommande bok; Malins supermat. En digital kokbok som jag jobbar med som bäst, jag hoppas kunna lansera den efter sommaren nån gång… Men under 2018 i alla fall!

NÅGRA HÅLLPLATSER

Så, välkommen hit!

Ja, det finns väl inte så mycket annat för mig nu än att välkomna dig till Malins driftigheter! Hoppas att du ska trivas här lika mycket som mig!

Nu är jag dock väldigt nyfiken… Vad tycker du om min nya hemsida? Kommentera gärna! Om du bloggar, eller har en egen hemsida, skriv gärna din adress i kommentarsfältet så ska jag kika in och lämna en hälsning. 

// M.
Follow my blog with Bloglovin

kommentarer

 • Leena

  Hej Malin!
  Träffade dig i Jakobstad på bloggkvällen och tycker redan att jag känner dig lite ? Såg då din prototyp till den här sidan och tyckte redan då att det såg så bra ut. Grattis till lanseringen och lycka till! Gillar verkligen din ide´ och sida!
  hälsningar Leena

  • malinsdriftigheter

   Hej Leena! Ja jag minns dig utan vidare! hoppas att du hade en trevlig kväll.
   Tack för berömmet 🙂 Blev glad!

 • Christina

  Så roligt att du startat upp igen! 🙂 Jag lade till dig direkt och det ska bli så spännande att följa utvecklingen här inne. Har saknat ditt gamla bloggande.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: