Malins mat

Snabba omelettmuffins med spenat, färskost och gräslök


OMELETT-MUFFINS
6 st

4 ägg
2 msk färskost
salt, peppar
1 dl spenat (förvälld, ur frysen)

Lägg ugnen på 200 C. Smörj 6 av formarna i en muffinsplåt med olja eller smör. Vispa upp 4 ägg och rör ner färskost och spenat. Krydda med salt och peppar. Fördela äggsmeten i formarna och grädda ca 10 minuter, tills de fått färg och stelnat.

Du kan smaksätta omelettmuffinsen enligt samma princip som en vanlig omelett. Alltså, vad som helst som du vill bli av med ur kylen som middagsrester, öppnade förpackningar av det ena och det andra… Ost, pålägg, grönsaker…

Själv älskar jag verkligen kombinationen körsbärstomater och potatis i omelett!

Har du bra kombinationer på lager så dela gärna med dig!


0

One Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close