Välkommen till min nya blogg naturligt glutenfritt


Okategoriserade / fredag, oktober 20th, 2017

Hej gamla och nya läsare!
Så roligt att äntligen få skriva mitt första inlägg här på ny adress!
Så roligt att äntligen få ta det här nästa steget i min bloggkarriär – vart ska det här leda? 🙂 

För er som inte känner till mig;
Mitt namn är Malin Båtmästar och jag har bloggat om mat (och mitt liv) i perioder sedan 2009. Jag har alltid tagit mitt bloggande seriöst , bloggade tidigare på min egna portal malins blogg (vars recept nu överförts hit), men jag har inte tidigare fått chansen att blogga för en tidning. Tills nu!
Med andra ord är detta bloggprojekt väldigt spännande för mig och jag kommer verkligen att ta vara på den här chansen att finna nya läsare och inspirera fler till att våga baka naturligt glutenfritt!

För ett par år sedan hade jag en livskris. Det är en lång historia (som jag inte tänkte skriva desto mera om nu) men resultatet blev hursomhelst att jag sadlade om från surdegsbakande caféägare till “glutenfri livsstil” och det blev också min nya business (obs, har noll planer på att starta glutenfritt bageri i framtiden, trivs bra så här).

I strävan efter att skapa nya, goda glutenfria recept som jag själv tyckte om (goda) och även kunde stå för (hög kvalitet) skapade jag också en omtyckt blogg och två kokböcker i ämnet.

Bild från när jag pratade om min bok på Göteborgs bokmässa i september i år

Den senaste boken, naturligt glutenfritt, utkom i maj i år och det är egentligen den boken som jag fortsätter att utveckla nu bara med den skillnaden att det inte blir några fler glutenfria böcker. Recepten publiceras direkt och gratis här på denna blogg och ni som läser denna blogg får hänga med på resan framåt – mot nya upptäcker i mitt kök! 🙂

Det finns nämligen så mycket mer att göra!

Speciellt vill jag bli skickligare på att baka naturligt glutenfria bröd och bullar och ni kommer självklart att bli de första att få läsa recepten vartefter jag lyckas med dem i köket.

Annat kul fakta om mig?

  • Jag är finlandssvensk och bor i staden Vasa i Österbotten, Finland
  • Jag försörjer mig just nu på att göra matvideoklipp och planera diverse utbildningar, ett omväxlande arbetsliv kan man säga. Kreativt mångsyssleri, definitivt.
  • Jag är 156 cm LÅNG (?)
  • Jag blev företagare på heltid som 23-åring
  • Jag har ingen favoritmat, jag ser inte på mat på det sättet
  • Jag bor med min sambo som jag kilat stadigt med sedan jag var 17, han är också min trogna provsmakare!

Vill ni ställa frågor till mig gör ni det enklast genom att gå via min OM-sida. Där hittar ni mina kontaktuppgifter och en kort presentation om den här bloggen.

Allt gott,
Malin

Följ gärna min blogg på Bloglovin

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *